НАША КРАЇНА- СЛАВЕТНА УКРАЇНА
Міжнародний проєкт " Україна- Європа: спільна спадщина"
Листопад 2021 року
11 листопада у Борисполі на центральній площі відбулися велелюдні заходи в рамках розвитку міжнародного проєту " Україна- Європа: спільна спадщина".
ЗАВДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ
Світ, який оточує кожну людину, в якому живуть родини, створюються і працюють підприємства, будуються і розвиваються села, міста, маленькі і великі країни, всесвіт, який почало вивчати людство - це і є наша СПІЛЬНА СПАДЩИНА.
Все що ми бачимо навкруги себе створювалося тисячоліттями завдяки волі і зусиллям кожної людини, яка жила в різні часи або живе сьогодні. Але жодна окрема людина не спроможна побудувати цивілізацію, яку ми бачимо сьогодні навкруги себе.
Тільки співпраця мільйонів і мільйонів людей, десятків і десятків країн в історичному, культурному, економічному вимірах дозволило і дозволяє долати людству найскладніші виклики, які час від часу з"являються перед ним.
Отже , покликанням міжнародного проєкту " УКРАЇНА- ЄВРОПА: СПІЛЬНА СПАДЩИНА" є
- популяризація історичних, культурних, соціальних та економічних досягнень спільнот, як всередині України так і дружніх народів світу.
- активізація спілкування як між різними регіонами України так і міжнародною спільнотою, спрямованого на ефективне вирішення питань культурного, соціального та економічного розвитку.
Сьогодні, активно працюють над розвитком проєкту його засновники :
Національний університет " Острозька академія"
Національний музей " Софія Київська"
Громадське об"єднання " Славетна Україна"
Директор культурного центру " УКРАЇНА- ЄВРОПА: СПІЛЬНА СПАДЩИНА" А. Коц.